Arkiv måned: Januar 2012

Bloggslutt/pause

20.07.2012 @ 16:51 i Blogg 1 kommentar

Hei dere.

Nå har jeg ikke blogget på en måned eller noe. Jeg hadde noen utrolig fine og morsomme uker på cruise og i Nederland. I løpet av disse ukene har jeg innsett at det egentlig er ganske herlig å ikke måtte tenke på bloggen hele tiden! Og jeg har nå bestemt meg for å slutte, eller i hvertfall ta meg en pause til jeg føler for å starte å blogge igjen!

Det er mange grunner til at jeg velger å slutte. Det tar mye tid, jeg føler at alt jeg gjør blir gjort for bloggen og jeg får dårlig samvittighet hvis jeg ikke blogger på flere dager. Det har i perioder vært utrolig gøy å blogge, jeg har lært mye av det, og jeg har fått bedre selvtillitt av det, dessuten har jeg blitt mye flinkere til å ta bilder. Dette er nok ikke helt slutten på denne bloggen, men jeg kommer sannsynligvis ikke til å blogge i sommerferien, og etter det får vi se! Jeg skal fremover fokusere mer på det sosiale, skolearbeid, trening og familien, også får jeg se hva mer fremtiden bringer, haha!

Jeg har jo ikke blogget så lenge, og jeg har ikke så mange lesere, men jeg må si at det likevel er litt rart å skrive dette innlegget, og det kommer nok til å være dager jeg virkelig kommer til å savne bloggingen! Tror noe av det jeg kommer til å savne mest er outfitbildene, og gleden over å få fine kommentarer og flere lesere! 

Også vil jeg bare si takk til alle som har lest bloggen min, og som har kommentert hyggelige kommentarer, det betyr utrolig mye!

 

 

  • craz1er 16, Trondheim
    Hei. Jeg heter Hilde, og dette er min blogg. Jeg er ei jente på 16 år som blogger om hverdag, outfits, inspirasjon og mye mer. Håper du liker bloggen min, og legg gjerne igjen en kommentar :-)
  • Skriv noe...
  • Skriv noe...
hits