Arkiv måned: Januar 2012

Hjemme for en liten stund

20.06.2012 @ 23:04 i Hverdag 2 kommentarer

Hei, da er jeg hjemme fra en utrolig fin og koselig klassetur til Åre. Jeg er utrolig trøtt og sliten så orker ikke noe langt innlegg... Tok veldig få bilder, men det ble da noen. Vi har kost oss masse, med bowling, minigolf, prat, latter, bading og turer.

I morgen er det avslutningsfest med klassen, får se om jeg rekker å blogge. Jeg må også se an hvordan det blir på cruiset. I værste fall så er dette det siste innlegget før jeg kommer hjem fra Nederland om tre uker! Og i så fall så må alle ha en kjempe fin ferie.

:-)

Dagen i går++

17.06.2012 @ 16:43 i Hverdag 1 kommentar

Hei, beklager for ingen blogging i går, men det ble en litt hektisk dag. Først dro jeg og mamma på trening, så dro jeg en tur til byen og etter det dro jeg og fem andre venninner for å se på Vilja sin sirkusforestilling. Det var en utrolig bra forestilling, og jeg tok masseeee bilder!!! Alle som var med var "kledd ut/sminket" som forskjellige dyr, utrolig artig. Etter forestillingen ble Anna med meg hjem, og vi pratet, koste oss, og lagde milkshake.

Dagen i dag har gått med til pakking. Både til klassetur til Åre i morgen, og til krus og Nederlandstur på Fredag. Nå skal jeg pakke videre, og komme meg tidlig i seng. (Vi skal møte opp kl. 7.10 på togstasjonen!!!) Men jeg blogger når jeg kommer hjem på Onsdag, også får vi se om jeg får blogget på kruset :-D

Hutula Vilja :-D
Hva gjorde dere i går? :-)
soleggen filmen

17.06.2012 @ 16:13 i videoer 2 kommentarer

Her er filmen jeg lagde fra soleggen. Fant ut at det ble ganske dårlig kvalitet på filmingen, og det ble ikke veldig fokusert osv osv. Dessuten høres jeg jo heeeeeelt teit ut (!!!)

 

Hva synes dere om filmen? :-)

Nå har jeg nett og telefondekning igjen!!!!

15.06.2012 @ 23:49 i Hverdag 0 kommentarer

Hei alle sammen, i går kom jeg hjem fra soleggen leirskole, men jeg var alt for trøtt til å begynne å blogge. Håper der forstår, det ble ikke akkurat mye søvn der for å si det sånn!

Jeg tok ikke særlig mange bilder. Det ble i steden mye filming, så jeg skal få laget en film i løpet av helga. Men her er i hvertfall en del bilder fra den første dagen, hvor vi reiste nesten hele dagen.....

Vi tok masse stopp underveis. Det første stoppet var i et skiferbrudd (tror jeg...) 

Vi fikk masse trondhjemitt (en type stein jeg ikke aner hvordan skrives...) på hendene og buksa!!!

Etter det hadde vi et langt stopp i Lom. Der var vi på et steinsenter med masse fine steiner, vi var på et kjent bakeri, og vi var og så på en elv......

Og så kom vi endelig fram og fikk innredet oss på rommene våre :-)

Hva vi gjorde resten av dagene får dere heller se/høre på alle filmene jeg filmet... Spilte inn flere "videoblogger" hver dag. 

:-)

 

Drømmeantrekk-sommer/vår 1

13.06.2012 @ 15:39 i Klær/mote 4 kommentarerHva synes du? :-)

we are girls

13.06.2012 @ 15:32 i Diverse 1 kommentar
Noen som kjenner seg igjen? :-)

(Skrevet av Hilde)

Drømmeantrekk-sommer 5

12.06.2012 @ 17:22 i Klær/mote 0 kommentarerHva synes du? :-)

Det er så sant!!!

12.06.2012 @ 17:18 i Diverse 0 kommentarerFøler at dette er såååå sant!! Jeg "forteller" på en måte utrolig mye på we heart it. Både privat, om meg, følelser osv. På facebook skriver jeg egentlig ingenting, jeg legger ikke ut andre bilder enn profilbilder heller. Det samme gjelder bloggen, altså jeg skriver jo en del om meg, men det finnes mange detaljer og "hemmeligheter" jeg ikke forteller dere. Selvfølgelig så vet man jo ikke alt om meg bare ved å sjekke we heart it profilen min, men det er mye man kan forstå om meg av det.  (Dette er skrevet av Hilde)
Hvis dere vil følge meg på we heart it så heter jeg Hilde Høyem. 

Flere som føler det på samme måte? :-)

favoritt antrekk

11.06.2012 @ 14:58 i Outfits 1 kommentar
da er hilde ute av huset

11.06.2012 @ 14:56 i Hverdag 2 kommentarer

Hei, det er Cecilie her. Nå har Hilde dratt på leirskole og jeg skal drive denne bloggen. Utrolig herlig at jeg nå har fire Hildefrie dager foran meg, haha. Kanskje hun til og med roter seg bort på Gallepiggen eller noe så kan jeg ta over bloggen fast, heller meg enn henne vel? Nei da :-P

Her er et bilde av min kjære søster. Jeg kan vel også skryte og si at det er jeg som har tatt nesten alle outfitbildene av henne den siste måneden. Er jeg ikke flink? :-Dvideoblogg

10.06.2012 @ 20:17 i Outfits 1 kommentar

Da har jeg laget en videoblogg. Som dere kanskje ser og hører er jeg ikke helt vant til å snakke inn i et kamera, haha, i tillegg var hele familien hjemme, noe som i hvertfall jeg synes er ganske flaut..... 

Enyoy!!

Hva synes dere om videobloggen? :-)

Dagens antrekk

10.06.2012 @ 17:08 i Outfits 6 kommentarerHva synes du om dagens antrekk? :-)

Også var det det med overskrift da....

09.06.2012 @ 23:12 i Hverdag 1 kommentar

Hei dere. Ble litt sen oppdatering i dag, men men. Barnevakta i går gikk helt greit, ble litt skriking, men ellers gikk alt flott. Voknet kvart på elleve i morges av vekkerklokka og var så trøtt at jeg bare sov videre til mamma kom og vekte meg klokka tolv. Da hadde hun spist frokost og vært på trening, så hun var klar for lunsj og soling, haha. Sånn er det å være tenåring i helga, er det ikke?
Resten av dagen har gått med til trening, musikk og we heart it, og i sted så jeg sound of music med David og Cecilie og spiste fruktsalat♥

Tror egentlig det blir litt chille dag i morgen også, må få pakket til leirskolen, også må jeg vel spare opp litt energi til en uke med sannsynligvis lite søvn :-P

Fant nettopp denne "redigerings tingen", ble det ikke kult? :-Dhaha, humor altså!!!

08.06.2012 @ 21:51 i Hverdag 2 kommentarer

Haha, husker første gang jeg så dette bildet fra we heart it. Har så og si aldri ledd så mye av et bilde, herreguud holdte serriøst på å dette av stolen.

Er det bare jeg som er utrolig rar, eller er det flere som synes den er sykt morsom? :-Dbarnevakt

08.06.2012 @ 16:33 i Hverdag 0 kommentarer

Hei dere, nå skal jeg snart sitte barnevakt. Jeg skal sitte fra klokka seks til klokka halv ett, og siden hun jeg skal sitte barnevakt for legger seg klokka syv, så får jeg mange timer hvor jeg bare kan slappe av, se film, tv, sitte på we heart it og ofcourse blogge, hvis jeg får passordet til nettet i hvertfall... og det beste av alt er at jeg får betalt for det, haha :-D

Skoledagen i dag var helt grei. Det var faktisk den siste vanlige uka vår i 10. og den siste vanlige uka med klassen vår, noe som er utrolig trist å tenke på.
I engelsktimene denne uka har vi sett film, vi har sett love actually, sikkert flere som har sett den. Virkelig en av de beste og søteste filmene jeg noen gang har sett. Og for de av dere som ikke har sett den vil jeg anbefale den på det sterkeste! Looove it♥Har dere sett love actually? :-)

Dagens antrekk

08.06.2012 @ 15:03 i Outfits 0 kommentarer

Hva synes du om dagens antrekk? :-)

Dagens antrekk

07.06.2012 @ 21:42 i Outfits 1 kommentar

Hva synes du om dagens antrekk? :-)

gjesteblogging?

07.06.2012 @ 20:27 i Diverse 0 kommentarer

Hei, det er Hilde og Cecilie som blogger. Jeg (Cecilie) tenkte kanskje å gjesteblogge for Hilde noen dager i neste uke siden hun er på leirskole hvor de ikke en gang har telefon dekning... LIFE IS HARD! Sannsynligvis blir det mest at jeg bare poster noen innlegg hun allerede har laget, men kanskje jeg også skal prøve meg som blogger? Sounds good? 

I dag skjedde det ikke veldig mye for noen av oss, unntatt at Cecilie datt ned fra skaterampa og nesten besvimte.... Jaja, sånn kan skje.

Her er et bilde av meg (Cecilie)

Hva synes dere om at jeg skal gjesteblogge? :-)

en koselig bursdag med familien

06.06.2012 @ 22:15 i Hverdag 1 kommentar

Da har Cecilie feiret bursdag med familien. Ble en koselig feiring med masse kake og prating. Håper Cecilie også har hatt noen fine dager.

Bursdagsbarnet


Haha, Christine lager videoblogg :-D Dere burde virkelig bruke 50 sekunder av livet deres på å se denne filmen.

Hva har dere gjort i dag? :-)

Dagens antrekk

06.06.2012 @ 22:03 i Outfits 2 kommentarerHva synes du om dagens antrekk? :-)

oppsumering av mai

06.06.2012 @ 21:59 i Hverdag 1 kommentar

I mai har jeg vært på landbrukspraksis med Vilja, vi har grillet på marinen, hatt vannkrig med klassen, tatt klassebilde, feiret konfirmasjonen til Christine, feiret Julie sin bursdag, jeg har tatt masse outfitbilder, og blitt hektet på the vampire diaries.
:-)

Dagens antrekk

05.06.2012 @ 22:29 i Outfits 1 kommentar

Hehe, ble utrolig mange bilder i dag :-PHva synes du om dagens antrekk? :-)

gratulerer med dagen kjære Cecilie

05.06.2012 @ 22:20 i Diverse 0 kommentarer

Vi har gjort så utrolig mye sammen (selvfølgelig, vi er jo søsken, hehe). Det sier seg kanskje selv, men jeg kan vel likevel si det, at jeg er utrolig glad i deg♥ Jeg har så mye jeg kunne skrevet om deg, og oss, men bilder sier vel mer enn ord.

Spaniatur 2010 (tror jeg)

Sommer'n 2011, haha bondelandet!

Sommerferien 2011, søtami♥

Sånn ska d jøres! (haha, NEI, det er ikke serriøst...)

Jula 2011/2012

Julaften 2011

Gratulerer med dagen♥ :-)bursdagsforberedelser

05.06.2012 @ 22:02 i Hverdag 2 kommentarer

I dag hadde Cecilie bursdag og ble 11 år. Vi vekte henne med bursdagssang, gaver og muffins med masse krem på senga. Dagen har gått med til mere baking, og i morgen skal Cecilie feire bursdagen sin med familien, så det blir koselig :-)Bursdagsgave fra bestemor. (med masse glitter, ballonger og hjerter, haha♥)Har dere hatt en fin dag? :-)

film fra helga

05.06.2012 @ 19:03 i videoer 0 kommentarer

Her er en film jeg lagde i går fra helga. Tok minst tusen år å laste opp klippene på movie maker, og like lenge å laste den opp på youtube... 

 

Hva synes dere om videoen? :-)

Bake mester'n

04.06.2012 @ 21:07 i Hverdag 5 kommentarer

I morgen har min kjære lillesøster, Cecilie bursdag og blir 11 år. Sååå derfor har jeg brukt hele dagen min på å lage gave til henne, og bake muffins, så vi skal komme med muffins med krem og sjokolademousse på senga hennes i morgen :-) Skal også bake oreokake og bløtkake i morgen...

Jeg lagde dette til henne. Printet ut noen bider og klipte, limte og skrev, så nå håper jeg hun blir glad :-):-)


Dagens antrekk

04.06.2012 @ 17:46 i Outfits 0 kommentarer

Hva synes du om dagens antrekk? :-)

Ny bakgrunn på pcen min

03.06.2012 @ 22:35 i Diverse 1 kommentar

Hehe, synes bare den nye bakgrunnen er såååå søt, så må nesten hvise dere den :-DBle det ikke søtt? :-)

en fin fin helg

03.06.2012 @ 22:32 i Hverdag 0 kommentarer

Ble litt sen blogging i dag, med det er vel bedre sent enn aldri!

Julie og Vilja dro hjem sent, også trente jeg litt styrke og tok et bad.

Kvelden/natta i går var utrolig koselig. Vi pratet mye, og lo enda mere, hehe :-D Spiste også MASSE muffins både i går og som frokost på senga, haha. 

Og slik så Julie ut da hun våknet! I have no idea how that happened.....
Og slik så hun ut etter at jeg fikset håret hennes :-D


Tok en del videoer også, så jeg får se om jeg får fikset og mikset sammen en film i morgen.

Har dere hatt en fin helg? :-)

Dagens antrekk

02.06.2012 @ 19:06 i Outfits 2 kommentarer

Gikk for et litt sommerlig antrekk i regnværet :-PHva synes du om dagens antrekk? :-)

en koselig lørdag

02.06.2012 @ 18:54 i Hverdag 0 kommentarer

Hei sann, nå har vi nettopp spist taco. Jeg og Vilja har laget muffins, og snart kommer noen flere venner på overnattingsbesøk så det blir kos♥ Vi lagde en svær posjon med muffins, noen med sjokolade, noen med kakao-pulver, noen med nøtter og noen uten noe :-D

Hadde det utrolig koselig med Vilja i går også, og vi lagde oss verdens beste fruktsalat, og til frokost lagde vi milkshake :-DHva skal dere gjøre i kveld? :-)

Dagens antrekk

01.06.2012 @ 22:24 i Outfits 2 kommentarer

Hallo, nå er Vilja her, så vi blogges mere i morgen. 

Barnevakten gikk helt fint, og jeg tjente faktisk 600 kroner på litt over fire timer!!! Haha, nå blir jeg rik :-P

I dag ble vi ferdig med den siste tellende prøven i hele tiende!! Utrolig herlig å tenke på :-D

Hva synes du om dagens antrekk? :-)

  • craz1er 16, Trondheim
    Hei. Jeg heter Hilde, og dette er min blogg. Jeg er ei jente på 16 år som blogger om hverdag, outfits, inspirasjon og mye mer. Håper du liker bloggen min, og legg gjerne igjen en kommentar :-)
  • Skriv noe...
  • Skriv noe...
hits