Arkiv måned: Januar 2012

Dagens antrekk

31.05.2012 @ 20:33 i Outfits 0 kommentarer

Yes, her er dagens antrekk, men det ble ikke helt bra bilder. Det var ikke helt vær til å ta bilder ute i dag, så da ble det innebilder, noe som så og si aldri gir bra resultat..... I tillegg ble nesten ingen av bildene ordentlig fokusert, så det ble ikke særlig mange bilder, og jeg klarte å sette kameraet på "skjejva" så bildene er skjeve...... men her er i hvertfall de få bildene som ble ganske bra.Såååå, hva synes du om dagens antrekk :-)

Innkjøp

31.05.2012 @ 20:29 i Innkjøp 0 kommentarer

Her er noen innkjøp fra de siste ukene, hehe glemte helt å legge det ut da jeg kjøpte det.

Kjole fra bikbok, skjørt fra cubus, neglelakk fra bikbok, og øyenbrynsblyant fra h&m. 

Hva synes du om innkjøpene :-)

Trening

31.05.2012 @ 20:17 i Hverdag 0 kommentarer

Hei dere, nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening. Jeg var på en veiledningstime, så jeg fikk hjelp av en som arbeidet der til å hvise meg apperatene, og hva jeg burde trene. Så nå skal jeg få trent ordentlig :-D Fikk satt opp en "liste/plan" over hva og hvor mye jeg burde trene, noe jeg tror kommer til å gjøre det mye gøyere å trene fremover.

Ellsers skjer det ikke særlig mye, men i morgen så skal jeg sitte barnevakt fra halv fem til ni, så jeg blir bare sittende på skolen og gjøre lekser en stund, også kanskje jeg drar en tur til byen før jeg skal sitte barnevakt. Men vi blogges nok når jeg kommer hjem :-):-)

Nei, jeg er ikke død (bare lat)

30.05.2012 @ 18:36 i Hverdag 0 kommentarer

Hei dere, har vært utrolig dårlig til å blogge i det siste. Har så og si ingen blogglyst, så det kan nok hende det blir lite blogging fremover også, men jeg skal prøve å blogge hver dag. Har ikke skjedd noe spesielt de siste dagene så jeg har ikke engang tatt frem kameraet siden lørdag.....

Skal også legge ut outfit hver dag, men både på søndag og mandag var det joggebuksedag, og i dag var det treningstights....

Jeg tenkte å prøve å videoblogge en dag også, men det er ikke så fristende å sitte å redigere og laste opp på youtube i mange timer siden jeg har en del å gjøre (lekser må komme først, hehe)  men får se hva jeg har tid til.

I dag hadde vi idrettsdag på skolen, og jeg var beste jenta i klassen i tre av fire øvelser, PROUD, haha. Spilte også fotballturnering hvor vi ikke akkurat eide alle sammen, men jeg synes da vi gjorde en god innsats :-D 

Været er meldt skikkelig dårlig og kaldt og bløtt minst en uke fremover så det er ikke så mye å finne på.... Men jeg har klart å bli ganske brun på finværsdagene som har vært♥

Lat som jeg er orker jeg ikke å finne frem kameraet mitt såååå slenger heller med noen bilder fra forrige uke.

Hmh, kanskje jeg skal ha en spørsmålsrunde? Hva synes dere om det? Har dere noe dere lurer på om alt og ingenting som jeg kan svare på? :-D

 

Drømmeantrekk-sommer 4

28.05.2012 @ 13:56 i Klær/mote 0 kommentarerHva synes du? :-)

Klassebildene

27.05.2012 @ 21:22 i Bilder 0 kommentarer

Her er klassebildene vi tok på onsdag. Ble skuffet over noen av bildene, men men....

klassebildet

DSC_6325

DSC_6337

DSC_6353

DSC_6363

Likte du bildene? :-)

Helga

27.05.2012 @ 16:19 i Hverdag 2 kommentarer

Hallo dere, nå er jeg hjemme. På fredag ble jeg med Julie hjem for å ordne til bursdagen hennes, på lørdag feiret hun bursdagen sin, og det var utrolig koselig. Etter bursdagen ble jeg med Miriam hjem sammen med Vilja. 

Jeg var med Julie i stallen på fredag og ridde for første gang, og det var utrolig gøy. Bursdagen var utrolig koselig, og vi grillet, pratet, solte oss og hoppet på trampoline.
Hva har dere gjort i helga? :-)

Dagens antrekk

24.05.2012 @ 23:12 i Outfits 0 kommentarer

Drar forresten til Julie i morgen også sjer det masse rart i helga så blogginga blir nok dårlig... Tenkte bare å si i fra.Hva synes du om dagens antrekk? :-)

Bildedryss fra i går

24.05.2012 @ 23:08 i Hverdag 5 kommentarer

Tok utrolig mange bilder i går både på skolen og på marinen, så her kommer da en haug av dem :-D 
Hadde det veldig fint i går med grilling, is, prating, musikk, latter og ikke minst SOL♥

Kom forresten noen folk bort til oss og lurte på hvor gamle vi var siden de hadde diskutert det, haha. Kort fortalt endte det med at vi ble sittende å diskutere hvor gamle de var, og vi ble tilslutt så nysgjerrige at vi måtte spørre dem, de var litt yngre enn vi trodde da...

Flere som vi være med å ta outfitbilder, haha

Ordner seg til klassebilde

Fjortiser på jentedo altså.....

 

Pena♥

Ikke sant jeg kler caps ja? hehe, tror jeg er den eneste som synes det... 

Haha, SÆRT!Hva synes du om bildene? :-)

Gårsdagens antrekk

24.05.2012 @ 22:48 i Outfits 0 kommentarer

Hadde på meg kjole på klassebildet, som forresten gikk veldig fint, gleder meg til å se bildene. Også skiftet jeg til shorts da vi skulle til marinen.

Hva synes du om antrekkene? :-)

Sommer, sol og vannkrig

24.05.2012 @ 19:04 i Hverdag 1 kommentar

Like herlig vær i dag også, så klassen benyttet sjangsen til å ha "den årlige vannkrigen" Herlig, kaldt og vått, haha. Men utrolig gøy :-DHaha, Juie klarte å ramle med rompa i bekken :-D
Her ser dere meg dynke Karoline (NOT)

Miriam var for feig til å være med, hehe

Pleier dere å ha vannkrig? :-)
Dagens antrekk

22.05.2012 @ 18:39 i Outfits 2 kommentarer

Hva synes du om dagens antrekk? :-)

Ps: Julie er kulest i hele verden :-D

Nyter sola

22.05.2012 @ 18:19 i Hverdag 2 kommentarer

Heia, i dag var det minst like herlig vær som i går, og vi benyttet anledningen til å være mest mulig ute. 

I morgen skal vi ta klassebilde, og etter det drar vi på marinen og griller. Mattepugginga går ganske greit så valgte å heller være med på grilling enn å sitte å pugge inni et klasserom i finværet, haha.Nyter dere det fine været? :-)

Dagens antrekk

21.05.2012 @ 17:59 i Outfits 3 kommentarerHva synes du om dagens antrekk? :-)

Summertime

21.05.2012 @ 17:48 i Hverdag 0 kommentarer

Hallo dere, i dag er det utrolig herlig sommervær ute, og det er meldt minst like varmt i en uke fremover♥ Var ute i friminuttet i dag og tok noen bilder. Etter skolen satt jeg og Vilja igjen og pugget matte, og det samme skal vi gjøre i morgen og på onsdag også, så nå skal jeg klare den dumme matteprøven(!!!!!!) Haha, spiste dessuten middag ute i dag, elsker å spise mat ute om sommeren♥ Nå må jeg nesten sette i gang med religionsleksa til forrige tirsdag....Hva synes du om bildene? :-)

Gratulerer med dagen Julie

20.05.2012 @ 19:51 i Hverdag 2 kommentarer

Hallo dere, da er jeg hjemme fra hytta. Har utrolig lite å fortelle egentlig. Været var helt forferdelig både på 17.mai og så og si resten av helga så jeg har ikke tatt noen bilder (dårlig blogger!!!).

Men så til overskriften: Julie har 16-års dag i dag, så gratulerer masse til henne♥ Vi har masse minner sammen, og flere skal det bli :-D 

Love u♥

Hva gjorde dere på 17.mai? :-)

Julie på besøk

16.05.2012 @ 21:31 i Hverdag 0 kommentarer

Heia. Tenkte bare å si i fra om at nå er Julie hos meg. I morgen blir det å gå i tog og etter det drar vi på hytta, så 17.mai outfit og bilder fra dagen må nesten komme på søndag... ikke bra!!!! Men de neste tre helgene blir jeg hertfall hjemme :-DSkal dere gå i tog i morgen? :-)

Dagens antrekk

16.05.2012 @ 17:26 i Outfits 0 kommentarer

Hva synes du om dagens antrekk? :-)

Tilbake til hverdagen...

15.05.2012 @ 18:20 i Hverdag 0 kommentarer

Hallo. I dag er det lite som skjer egentlig, men utrolig herlig vær♥ 
I morgen kommer Julie til meg og skal ligge over så vi kan ordne oss til 17.mai sammen. Det blir utrolig koselig. Etter å ha gått i tog drar vi på hytta hele helga, så da blir det som vanlig 0 blogging....Uansett ikke mye å blogge om der da, fisking og pugging. Vi har nemlig engelskprøve på mandag, tyskprøve om ikke lenge også skal jeg ta matteprøven på nytt siden den gikk utrolig dårlig.

Vilja glemte dessverre av bildene i dag også så de kommer senere.

Gleder du deg til 17.mai? :-)

Dagens antrekk

15.05.2012 @ 17:59 i Outfits 0 kommentarerHva synes du om dagens antrekk? :-)

Fotoshoot med Vilja

14.05.2012 @ 17:42 i Fotoshoot 2 kommentarer

Tok som sagt masse bilder på lørdag, så her er da noen av oss.Hva synes du om bildene? :-)

Dagens antrekk

14.05.2012 @ 17:40 i Outfits 0 kommentarer

Hva synes du om dagens antrekk? :-)

Jeg er hjemmeeeeeee

14.05.2012 @ 16:42 i Hverdag 0 kommentarer

Da er jeg endelig hjemme, og klar for blogging. På lørdag rakk jeg ikke å blogge, og på søndag satt vi på bussen så og si hele dagen (det var buss for tog... KJIPT!) Da jeg kom hjem dro vi rett på en etter-konfirmasjons fest til noen vi kjenner. Da jeg kom hjem måtte jeg bare ordne meg og få litt søvn.

Var helt greit å starte på skolen igjen, og godt å vite at dette er en tre-dagers uke, pga. 17. mai.
På lørdag var det utrolig herlig vær og vi dro på hytta til de som eier gården vi var på (familievenner). Her er noen av bildene jeg tok på lørdag. Vilja tok også en del bilder så de kommer forhåpentligvis ut i morgen hvis hun tar med en minnepenn til meg med bildene på.

Hva synes du om bildene? :-)

Bondelivet

11.05.2012 @ 23:47 i Hverdag 0 kommentarer

Hei. Tenkte bare å si i fra at jeg lever, og det samme gjør Vilja. Har ikke hatt mye å blogge om, og det tar serriøst tusen år å laste opp et bilde, så har ikke orket å blogge. Dagene her har gått med på gårdsarbeid, laging av mat, spilling, filmer og Vampire diaries. Nå skal vi legge oss, også blogges vi senere. Vi drar forresten hjem til Trondheim på Søndag.God helg♥

Dagen i dag

08.05.2012 @ 22:07 i Hverdag 0 kommentarer

I dag har vi luket masse og stekt vafler. Noe annet er at Vilja har fått meg hektet på The vampire diaries, DIGGER DET!Liker dere The vampire diaries?

Dagens antrekk

08.05.2012 @ 21:24 i Outfits 0 kommentarerHva synes du om dagens antrekk? :-)

Vel fremme

07.05.2012 @ 21:13 i Hverdag 2 kommentarer

Hallo, da har jeg og Vilja kommet oss trygt frem til gården. Togturen gikk fint, og vi har jobbet litt i dag. Har sovet hele TRE timer det siste døgnet.... 

Tilla♥

Hilda (oppkalt etter MEG!)


Dagens outfit :-P


Traktorjenta 96
Peneste jenta i verden med peneste klærne EVER♥Scrabble i finværet
Hva synes du om bildene? :-)


Dagens antrekk

07.05.2012 @ 20:02 i Outfits 0 kommentarerOgså skiftet vi til SHORTS♥

Hva synes du om dagens antrekk? :-)

Klar til avreise

06.05.2012 @ 21:13 i Hverdag 0 kommentarer

Da drar jeg snart på landbrukspraksismed Vilja. Vi blir borte fram til søndag, men jeg er ganske sikker på at jeg får blogget mens jeg er der. Gleder meg utrolig mye♥


Konfirmasjons antrekket

06.05.2012 @ 19:30 i Outfits 6 kommentarer

Hva synes du om antrekket? :-)

Konfirmasjon til Christine

06.05.2012 @ 19:14 i Hverdag 0 kommentarer

Hallo, da er jeg tilbake fra konfirmasjonen til mitt kjære søskenbarn Christine. Det var utrolig koselig, og med masse god mat.

Konfirmanten selv


Cecilie♥


Forretten

Desserten

Lotte♥

Meg, Lotte og Christine


Petter....

Har dere vært på konfirmasjon denne helga? :-)
Noen bilder tatt av Cecilie

05.05.2012 @ 20:12 i Bilder 2 kommentarer

Ble utrolig fornøyd med bildene Cecilie tok av meg i sted, så tenkte å legge ut noen av dem.

Hva synes du om bildene? :-)

Dagens antrekk

05.05.2012 @ 19:11 i Outfits 0 kommentarer

Hva synes du om dagens antrekk? :-)

Gårsdagens antrekk

05.05.2012 @ 17:40 i Outfits 1 kommentar

Hallo. Hadde det utrolig koselig hos Anna i går. Vi spiste taco, kake og is og pratet. Glemte selvfølgelig av kameraet.....Hva synes du om antrekket? :-)


Sliten

03.05.2012 @ 19:34 i Hverdag 0 kommentarer

Hallo, i dag har jeg ikke gjort annet enn å sitte på we heart it og facebook. Tror jeg holder på å bli litt syk. Har vært forkjølet en stund nå, og i dag ble det bare værre. Føler meg sliten og trøtt egentlig. Så nå skal jeg vel gå en tur med Scott, også skal jeg ta meg et bad og legge meg. I morgen drar jeg til Anna på "tacokveld" med noen venner og ligger over der, så vet ikke om jeg får blogget :-)

Ellers kan jeg jo si at jeg skal på konfirmasjon til søskenbarnet mitt på søndag, og etter den drar jeg og Vilja på landbrukspraksis. Landbrukspraksis er at vi skal være på en gård i en uke og jobbe der, gleder meg :-D men vet ikke helt hvor mye jeg får blogget da heller...
Dagens antrekk

03.05.2012 @ 18:16 i Outfits 2 kommentarerHva synes du om antrekket? :-)

Nytt design

02.05.2012 @ 18:55 i Blogg 0 kommentarer

Da har jeg fått meg ordentlig design. Elsker det. Jeg slet litt med å få headeren til å passe i designet, og som dere kanskje ser så er det fortsatt ikke helt flott, men jeg får se om jeg får noen til å hjelpe meg med det. Måtte kutte litt her og der for å få det til å passe. Men det får bare være slik, jeg er i alle fall fornøyd med designet :-)


Hva synes du om designet og headeren? :-)

Dagens antrekk

02.05.2012 @ 16:09 i Outfits 0 kommentarer

Hva synes du om dagens antrekk? :-)

April

02.05.2012 @ 15:38 i Hverdag 0 kommentarer

Tenkte å lage et lite innlegg om alt jeg har gjort denne måneden. Og det er ikke lite, hehe. Jeg har vært mye med venner: overnattinger, filmkvelder, grilling osv. Jeg har vært mye ute i friminuttene og nytt sola og våren. Jeg har vært mye på hytta med familien og Ingvild og tatt masse headerbilder. Jeg har tatt masse outfitbilder og andre bilder. Jeg har vært en del på trening. Jeg har selvfølgelig vært på skolen. Jeg har sett masse frustrerte fruer og criminal minds. Jeg har tatt trafikalt grunnkurs. Jeg har "designet" mange drømmeantrekk. Og selvfølgelig har jeg sittet og sett på maaaaaasse bilder på we heart it♥ 

Så det var da en liten oppsumering av min April. Og jeg tror Mai kommer til å bli minst like artig.Grilling

02.05.2012 @ 15:03 i Hverdag 0 kommentarer

Hallo, fikk ikke blogget i går siden blogg.no klikket seg da jeg prøvde. Anna tok outfitbilder for meg i går, men siden det var på alt for høy iso ble det ikke særlig bra dessverre. 

I dag kommer jeg ikke til å gjøre særlig mye annet enn å gjøre ferdig en bok som skal inn til i morgen, og kanskje ta meg en joggetur hvis været blir bedre. Hadde en helt forferdelig matteprøve i dag som rett og slett gikk til helvette, men men hadde ikke forventet noe annet heller.......

Bildet her viser veldig godt hvordan prøven var......


I går hadde jeg noen venner på besøk, glemte helt av kameraet. Hadde det bare utrolig gøy med grilling, fint vær og trampoline.

Dette er et av outfitbildene som ikke ble SÅ lyse.....

 

Smykket jeg lånte av Cecilie halve dagen helt til hun så det og klikket på meg, haha.
Har dere grillet i år? :-)

  • craz1er 16, Trondheim
    Hei. Jeg heter Hilde, og dette er min blogg. Jeg er ei jente på 16 år som blogger om hverdag, outfits, inspirasjon og mye mer. Håper du liker bloggen min, og legg gjerne igjen en kommentar :-)
  • Skriv noe...
  • Skriv noe...
hits