Arkiv måned: Januar 2012

Har fått tak i billetter!

29.02.2012 @ 18:02 i Hverdag 3 kommentarer

I dag sto jeg opp klokka 5 og gikk til bussen. Var utrolig nok ikke særlig trøtt. Da vi kom fram til Prinsen kino hviste det seg at det bare var fem stykker foran oss i køa, så vi fikk tak i seks billetter på noen av de beste plassene i salen. Så nå må vi bare klare å vente til klokka 12.1 den 23.mars.

♥♥♥

Det er ikke så mye å finne på klokka 7 utenfor Prinsen kino....

Vakre piker altså.

Besvis på at vi har billetter :P

En glad Vilja som fikk billetter uten å stå opp klokka fem!

♥♥♥


Har du tenkt deg på kino for å se dødslekene?

Hunger games!

28.02.2012 @ 19:28 i Hverdag 0 kommentarer

Blir en tidlig morgen i morgen, siden jeg, Ingvild og Sandra drar til byen klokka 6 for å få tak i premierebiletter til the hunger games :D Og siden det er frustrerte fruer i kveld blir det vel også en sen kveld, så jeg blir vel litt "zombie" i morgen tenker jeg! Håper bare vi får tak i biletter. 
Har forresten også søkt på videregående i dag. Kan sikkert si litt mer om hva jeg søkte en annen gang hvis dere er interresert.
Nå skal jeg ta outfitbilder, sannsynligvis gå tur med Scott, og etterhvert ordne meg klar til frustrerte fruer og en kort natt med søvn! 

Vi skal også kle oss ut på premieren, så her er ca. hvordan vi skal prøve å se ut :)


 

 Hva synes du om "capitol-looken"?

Mine to yndlingssanger for tiden

27.02.2012 @ 19:48 i Musikk 5 kommentarer

Sangen her er helt nydelig helt til du leser teksten, da er den verdens vakreste ♥ Så det anbefales å lese teksten. 

Har vel allerede skrevet det i et annet innlegg også, men kan jo si det igjen: elsker sangen her!

Forrseten er bloggen en måned i dag :D Hadde adri trodd jeg kom til å klare å blogge hver dag i en måned, så er litt stolt av meg selv, hehe. 
Dessuten som jeg allerede har nevnt mange ganger skal jeg og ca. 9 andre venner på premieren til dødslekene, så på onsdag må jeg stå opp klokka 5 for å dra å kjøpe billetter. Vi har også funnet ut at det er nattpremiere natt til 23. mars, blir utrolig gøy, og jeg gleder meg mer enn ord kan beskrive :D

Liker du disse sangene? Skal du se dødslekene på kino?

Topp 8 opplevelser det siste året :)

26.02.2012 @ 16:58 i Om meg 0 kommentarer

Disse opplevelsene er ikke satt i noen rekkefølge etter hva jeg synes var morsomst eller noe slikt, for alt sammen var så gøy at det er vanskelig å sette en rekkefølge på det :) Jeg har gjort mye annet gøy også, slikt som kulturkveld med klassen, fotoshoot med Vilja, overnattinger, hytteturer, og sikkert mye annet også som jeg har glemt å ta  med. Har jo gjort mye gøy for flere år siden også, men jeg har ikke noen bilder av det :( Men jeg jobber med saken å finne noen litt gamle bilder som er på andre pc'er osv.

-Taylor Swift konsert med Vilja 9. Mars 2011-Hyttetur med Vilja og Miriam sommeren 2011

 
-Konfirmasjonen min 2011-Klasseball før jul :) ( vanskelig å finne noen fine bilder men men.....)


 


-Klassetur til oppdal februar 9. klasse ( Har dessverre ikke noen bilder derfra, men det var veldig gøy )

 

-Sommerferien 2011, gjorde masse gøy med familien, også var jeg jo på hyttetur med Miriam og Vilja :) 

- Har vært på mange morsomme bursdager :)

 

- Jula 2011/2012Så dette er da en del av det jeg har gjort det siste året :) Håper ikke jeg har glemt noe!

 Har dere gjort noe veldig morsomt i det siste?

Ukens outfits

25.02.2012 @ 20:29 i Outfits 2 kommentarer

Her er ukens outfits!

Hvilken outfit likte du best? Har du noen ideer om hva jeg kan lage video av?

Ut på tur, aldri sur!

25.02.2012 @ 12:50 i Bilder 5 kommentarer

Har nettopp vært på tur med Scott, og har tatt masse bilder som vanlig, så her er noen av dem iallefall :)

Vakre Scott ♥
Likte du bildene?

Flink pia!

24.02.2012 @ 23:49 i Hverdag 0 kommentarer

I dag har jeg vært veldig flink, og ryddet rommet mitt, laget mat, redigert film til dere, gått tur med Scott og hatt tid til blogging! Så nå ligger jeg bare i senga i nytt sengetøy med blogg, musikk, facebook og we heart it ♥ Og i morgen blir det vel leksedag tenker jeg meg, og kanskje litt rydding i klesskapet, og selfølgelig taco til middag ♥ Forresten hvis jeg får tid i morgen eller overmorgen tenkte jeg kanskje å lage den videoen jeg har snakket om, om topp 10 outfits, overdeler, hårfrisyrer eller noe. Men jeg vil gjerne vite hva dere vil jeg skal lage video av. Vær så snill og kom med ideer!
Så hva vil du jeg skal lage video av? :) 

Overnatting med Vilja og Maike

24.02.2012 @ 13:45 i videoer 5 kommentarer

Her er videoen jeg lovte dere :) 

Likte du videoen?

What's your six word love story?

23.02.2012 @ 20:29 i Inspirasjon 0 kommentarer

Kom over denne tumbleren for noen dager siden, og bare elsker den. Her er noen av bildene, og her kan dere se tumbleren: sixwordlovestory.tumblr.com Hva synes dere?

Weheartit!

23.02.2012 @ 15:16 i Inspirasjon 0 kommentarer

Her er litt flere bilder fra we heart it :)


Likte du bildene?

Bilder fra i går!

22.02.2012 @ 19:05 i Hverdag 0 kommentarer

Vilja og Maike lovte dere egentlig bildene fra i går i går kveld, men siden de ikke la dem ut så gjør jeg det nå :) Ble ikke så mange bilder, siden jeg tok mere film. Derfor tenkte jeg også å sette sammen en film til dere (siden dere er så utrolig søte og snille :P) Hehe, i dag var også siste dagen min på jobb (sommerfuglen steinerbarnehage) så nå starter ferien for fullt, kan til og med sove lenge ♥ Hvet egentlig ikke hva jeg skal gjøre, men jeg finner vel på noe. Her er bildene :)

Pene venninder jeg har altså ♥

Trenger ikke si noe mer...... 

Jepp, vi er 100 prosent serriøse!

Så søtt altså!

 Har du noen retarde venner?

 

Gjesteinnlegg by Viljakulla & Maikepaike!

21.02.2012 @ 22:14 i Blogg 2 kommentarer

Hei bloggen!

Hilde dusjer, så hun har ikke tid til å blogge hver eneste time i dag. Derfor tar vi oss friheten til å blogge for henne. eeee.. Ja, la oss begynne! Vi er Maike og Vilja, to ekle veninder av Hildepewz. ;*

I dag har vi spist morfars kjekssjokolade ( med ekte belgisk sjokolade i assa ), tatt bilder og filmer med MÆKKEN til maike, og spist enda mere av morfarssjokolade ( med ekte belgisk sjokolade i assa ). Vi har også overrasket Anna på hennes fødelsesdag når hun var på jobb! Gøy (med stor g).  Her kommer noen bilder fra dagen: HAHA lurte dere, det kommer senere!! HAHAH den var morsom

MEN her kommer et bilde av oss atm (at the momento)  :


 


Vakre piger;))))))))))) <33333333=)XD;O:P;L :=)

Snakkes da folkz, ska watch'e deserate fruer! 

 

Jobb++

20.02.2012 @ 17:35 i Hverdag 2 kommentarer

Var med Mamma på jobb i dag (på barnehage) siden jeg har ferie, også skal jeg jo kjøpe speilrefleks så jeg trenger pengene :) Skal kanskje på jobb i morgen også, men hvet ikke helt enda.

Tenkte forresten også kanskje å lage en video over topp 10 outfits, overdeler, kjoler, hårfrisyrer eller noe lignende.
Hva synes du om ideen? Hva synes du i så fall jeg skal lage video av?
Dere må gjerne komme med ideer om hva jeg kan blogge om for å gjøre bloggen bedre. Blir bare glad for kommentarer så lenge de ikke er frekke :) Så bare kom med tips og kommentarer om alt mulig. 
Skal også prøve å bli bedre til å kommentere tilbake.

Her er forresten musikkvideoen til safe and sound av Taylor Swift. Sangen skal også brukes i dødslekene! Elsker musikkvideoen, den er så fin. 

Gaming på høyt nivå!

19.02.2012 @ 16:21 i Hverdag 1 kommentar

Hadde en koselig kveld med Anna i går. Satt og gamet på wii, hehe, også så vi en film og spiste popcorn. I dag har vi heller ikke gjort så mye annet enn å game, unntatt at vi lagde oss "dessert" (noe lignende tilslørte bondepiker) Vi ble etterhvert også veldig proffe på mariokart :D

Jepp, vi ble VELDIG flinke :P

Spilte også litt wii sports!

Vant over Anna i boksing :D

Golf var egentlig utrolig kjedelig......


Liker du mariokart? :)

Kjeksesalg!

18.02.2012 @ 16:00 i Hverdag 4 kommentarer

I dag har jeg og Anna vært og solgt kjeks og karamell-bokser for klassen utenfor rema 1000 på stavset, solgte til sammen 24 bokser på to timer (PROUD MOMENT :P) hehe så nå har jeg bare ca. 3 bokser igjen å selge :) Dette anbefales forresten til alle som har kjekse ol. å selge, still dere utenfor en butikk hvor det er mye folk, og ha gjerne en plakat :) Senere blir det taco laging, filmkveld og kos med Anna, blir bra :)

 
 


Hva skal du i kveld? 

Litt mer forandring.....

17.02.2012 @ 22:11 i Hverdag 1 kommentar

ja, skulle jo egentlig på hytta i dag, også ble det utsatt til i morgen. Men så i dag bestemte jeg og Miriam at vi heller ville bli i byen og kose oss, og forhåpentligvis være litt sosial. Får se hva jeg finner på i morgen, får prøve å finne på noe med noen venner :) Det er i allefall ferie og det er herlig uansett hva men finner på :)

Hva skal du i ferien? :)

Change in plans + ukens outfits

17.02.2012 @ 16:35 i Outfits 15 kommentarer

Skulle jo egentlig dra på hytta i dag, men det ble utsatt til at vi drar tidlig i morgen. Men Miriam kommer sannsynligvis til meg etterhvert og skal overnatte, så vi får se hva vi finner på :)

Her er ukens outfits: Og alle bildene er serriøse :P Ble ikke så bra bilder (Pga. dårlig kamera) og det kan se ut som jeg skjeler på noen av bildene (Pga. innstillingen jeg måtte bruke på kameraet for å få lyse nok bilder) Så skal snart få bestilt meg speilrefleks kamera :) 

Etter skolen-outfit :P


Hvilken outfit likte du best? :) Synes dere jeg skal fortsette å legge ut outfits for hele uken på slutten av uka?

Hospitering!

16.02.2012 @ 22:00 i Hverdag 2 kommentarer

Som sagt var jeg og Miriam på hospitering på restaurant og matfag på byåsen vgs. Var utrolig mye stress fra åtte til halv tolv, men det var også veldig gøy med baking og dessertlaging. Men det er nok ikke en linje jeg har veldig lyst til å gå, men var gøy å prøve det. Dessuten sluttet vi klokka ett, mens vi egentlig skulle sluttet klokka halv fire. Så det var verd det :D Nå har jeg nettopp vært og sett på Romeo og Julie som David og resten av 8.klasse har satt opp, og i morgen drar jeg som sagt på hytta med familien og Miriam. Så  jeg blogger ikke før tidligst søndag, men vi blogges også får alle sammen ha en super vinterferie og kose seg masse uansett hva se skal gjøre, det skal i allefall jeg :)

Her er dessertene jeg og Miriam fikk i oppgave å lage i dag, består av først nøttebunn, så vaniljekrem, bringebær og gele oppi flere "kopper" så JA vi var veldig flinke i dag :P

Hva skal du i vinterferien?

 

Bilder fra vassfjellet

15.02.2012 @ 20:40 i Bilder 0 kommentarer

Her er resten av bildene jeg tok i vassfjellet i dag :)

Likte du bildene? Hvilket bilde var finest?

Vassfjellet!

15.02.2012 @ 18:20 i Hverdag 3 kommentarer

I dag var jeg på vassfjellet sammen med klassen og noen andre klasser og stod på snowboard! Var utrolig herlig føre og veldig fint vær, så det ble en fantastisk dag sammen med klassen!
I morgen skal jeg og Miriam på hospitering på restaurant og matfag på Byåsen vgs. (Hehe, har fått vite at vi skal få slike hvite kokke frakker å ha på oss, blir gøy!), og på fredagen er det avslutningsdag før vinterferien.

I helga skal jeg forresten på hytta med familien og Miriam, drar vel på fredag og kommer hjem på mandag. Har planer om å ta masse bilder der (er så vakre omgivelser!) så de kommer ut på mandag siden det ikke er nett uti huttiheita!

Kan vel også si dette igjen: 28.mars skal jeg på premieren til dødslekene sammen med noen venner, så det er også noe jeg ser veldig frem til. Dessuten nermer det seg bursdagen min (8.mars) og vi går også våren i møte, og selvfølgelig etterhvert sommeren. Blir godt med sommer snart ja..... Så eneste negative akkurat nå er at jeg har igjen 19 bokser med kjekse å selge til klasseturen vår til Åre (Åreturen er også noe jeg gleder meg ekstremt til) Så hvis noen vil kjøpe kjekse så er det bare å si ifra, har seks forskjellige typer å velge i, og de koster bare 60 kr. og er kjempe gode(!!!)
Hehe, her er noen bilder fra turen i dag, tok også en del naturbilder så de kommer litt senere i kveld.

For de som ikke visste det har Miriam one direction dilla!

Hehe(!)


Søte ♥Sånn går det når man knabber kameraet til en blogger Vilja! Haha


Ut på tur, aldri sur :)
Noen ting kan bare ikke beskrives med ord :P


Som sagt.....


Hehe, klarte å raile flere ganger, men da vi skulle ta bilde av det failet jeg.


Så det så...... Likte dere bildene?


Redigering!

14.02.2012 @ 17:57 i Bilder 3 kommentarer

Nesten ikke redigert:


Redigert varmere:

 

Redigert kaldere:

 

Svart/hvitt:


Hvilken redigering er finest?

Gamle gode sanger med mange minner!

13.02.2012 @ 21:00 i Musikk 2 kommentarer

Her er noen sanger jeg er veldig glad i, som jeg har mange minner til :D

Elsker sangen her! En av ynslingssangene mine for tiden :)

Dette er nok sangen jeg forbinder mest med barndommen min. Elsker den!

 

 

 

Haha pleide alltid å danse til s.o.s sammen med Cecilie :D 

Liker dere noen av disse sangene?

Flere vinterbilder!

13.02.2012 @ 19:23 i Bilder 0 kommentarer

Her er noen flere bilder fra i går :)Likte du bildene?

Overnattingsvideoen!

12.02.2012 @ 16:43 i videoer 3 kommentarer

Her er videoen jeg lagde fra overnattingen jeg hadde i helga :) Siden Miriam hadde alle videoene fra fredagen ble det mest fra lørdag, men hun har også lagd en video så den kan dere se her: http://litagopia.blogg.no/1328994695_video_jentekveld.html 

 

Likte dere videoen?

Winter once again!

12.02.2012 @ 13:16 i Bilder 0 kommentarer

Var ute og tok noen/mange vinterbilder i dag, her er noen av dem, også kommer vel flere av dem i morgen eller noe :)

Likte du bildene?

Svaneboller!

12.02.2012 @ 11:08 i Oppskrifter/mat 0 kommentarer

Her er oppskriften på svaneboller, det er egentlig veldig lett, men det er også veldig gøy og godt og passer veldig godt til å ha i bursdager osv. 

? Først lager du bare en helt vanlig bolledeig. Og steker bollene på vanlig måte, pluss lager noen "pølselignende slange ting" som skal se ca. slik ut: Helst litt bedre for vi failet egentlig litt :P
? Så deler du de ferdigstekte bollene i to, og deler den øverste delen i to igjen, og tar på krem på den nederste delen (hjemmelaget krem av fløte er best).? Så tar du på de to øverste delene med et mellomrom mellom dem, hvor du "setter på" halsen til svanen.? Etter det kan du ta litt krem i sprekkene så halsen sitter bedre fast, og drysse melis på svanen.Håper det var godt nok forklart :)

Hva synes du om oppskriften?

 

Bilder fra det siste døgnet

11.02.2012 @ 21:41 i Hverdag 2 kommentarer

Ble ikke så mange bilder fra kvelden, ble litt mørke, uklare, og rett og slett "fæle" hehe. Bra kombinasjon med baking og dansing :D


Don't stop believing! (Glee)


I put my arms around you (One direction)

Suss suss ♥
Skal lage svaneboller av bollene etterpå, så oppskrift på dem får dere i kveld eller i morgen. Tenkte også å lage en liten video av alt vi filmet, men det kan hende filmene er litt vel ille for bloggen :P Vi får se, hehe, hyperhet på høyt nivå kan man si ;)

Overnatting!

11.02.2012 @ 13:47 i Hverdag 0 kommentarer

Hadde en hyggelig overnatting i går/natt, her er da et bilde av hva vis spiste siden resten av bildene ble tatt med Miriam sitt kamera, som nettopp gikk tomt for strøm, så bildene kommer senere.

 Nå skal jeg, Andrea og Miriam bake noe, kan legge ut oppskrift og bilder i kveld!

Spørsmålsrunde del 2

10.02.2012 @ 19:14 i videoer 0 kommentarer

Her er andre del av spørsmålsvideoen! 

 

Jeg fikk også spørsmål om hvilke blogger jeg leser, og det er disse:

Litagopia.blogg.no
Ivwvi.blogg.no
Andreabadendyck.blogg.no
Annais.blogg.no
Auroramohn.blogg.no
L0ve.blogg.no
Sophieelise.blogg.no
Tcmn.blogg.no
 STINA.blogg.no

Sjekker de fleste en gang daglig, og leser det som er interresant, og ser på bildene, men litagopia og ivwvi sjekker jeg flere ganger daglig og leser alt :)

Nå får jeg snart besøk av noen venner som skal overnatte, skal prøve å ta en del bilder som kommer i morgen :)

Hva synes du om videoen? Er det noen som lurer på noe er det bare å komme med det!

Spørsmålsrunde del 1

09.02.2012 @ 18:30 i videoer 1 kommentar

Siden spørsmålsvideoen ble ganske lang delte jeg den i to deler, så her er da del 1!

Hva synes dere om videoen?

Outfit 8.2/12

08.02.2012 @ 17:04 i Outfits 0 kommentarer

Jeg og Miriam tok outfit bilder i dag, så her er da dagens outfit :)

 Hva synes du om dagens outfit?

Vinter videoen!

07.02.2012 @ 19:57 i videoer 2 kommentarer

Her er videoen jeg og Ingvild laget på søndagen! Vi har også spilt inn spørsmålsvideo i dag, men siden det tar veldig lang tid å laste over videoklippene til windows moviemaker kan det ta noen dager før jeg får laget den ferdig, men skal prøve å få gjort det så fort som mulig :)
Har forresten også bestemt meg for å kjøpe meg spilreflekskameraet: canon eos 550d :) Er det noen som har erfaring med det?


 

Hva synes du om videoen? Har du erfaring med spilreflekskameraet canon eos 550d?

Vinter bilder!

06.02.2012 @ 20:27 i Inspirasjon 0 kommentarer

Her er noen vinter bilder fra we heart it, synes de er så fine! Dumt det ikke er så mange vinter bilder som er lagt ut!

 

                                                    
                                                    
                                                                                                       

                                                    

                                                     

                                                    

                                                    
                                                    


Hadde egentlig tenkt å legge ut videoen fra i går, men har litt problemer med å finne ut hvordan jeg gjør det, så må prøve å få hjelp av noen til det snart, men den kommer så fort som mulig, og det samme gjør spørsmålsvideoen som jeg tenkte å filme inn i morgen. Så har dere noen spørsmål så er det siste sjanse til å komme med dem :)

Hva synes du om bildene? Har du noen spørsmål?

Puddersnø!!!!

05.02.2012 @ 16:40 i Hverdag 2 kommentarer

Siden Miriam ikke fikk lov til å ligge over til meg likevel kom Ingvild på besøk i dag, og vi har vært ute og tatt noen bilder og noen filmer. Jeg legger ut bildene nå, også får jeg prøve å sette sammen en video av videoklippene en av de neste dagene.

 
 
Hva synes du om bildene? Har du noen spørsmål til spørsmålsrunden?

SNØØØØØ!

04.02.2012 @ 15:48 i Bilder 0 kommentarer

Det snør ute! Hehe, også er det såpass kaldt at det er puddersnø, elsker det :D Også kommer Miriam i kveld, så i morgen skal vi (kanskje) ut å ta bilder :) Har nettopp vært ute og tatt noen bilder med Cecilie og Scott, så her er da bildene.
   

 

Dette skulle forestille en snøengel Cecilie lagde, haha!

 


Likte du bildene? Har du noen spørsmål til meg?

Litt om meg!

03.02.2012 @ 23:49 i Om meg 4 kommentarer

Tenkte å lage et lite innlegg om ting jeg liker, og hva jeg hører på av musikk, og liker av filmer osv.

 

Interesser: Trening, fisking, foto, blogging, snowboard, we heart it og være med venner

 

-Musikk: Jeg liker veldig mye forskjellig musikk, og er veldig glad i rolig musikk. Favorittene er: Elton John, Taylor Swift, Kings of leon, Aha, Alexander With, Owl city, Tokio hotel, Glee og Scorpions. Yndlingssangene mine er: Vanilla twilight (owl city) , Crazier (Taylor Swift) ,Your song ( Elton John) , Candle in the wind ( Elton John) , Long live (Taylor Swift) ,Rolling in the deep (både Adele og Glee) og mange flere :)

 
 
 Bøker: Elsker gone, dødslekene, Harry Potter, Pairot og Miss Marple.

 

-Filmer: Vanskelig å si yndlingsfilmene mine, men er jo veldig glad i titanic, Harry Potter filmene, Ringenes herre filmene, James Bond filmene, og ellers morsomme filmer. Gleder meg veldig til Hunger games kommer på kino :D

 

-Serier: Er veldig fan av frustrerte fruer :D også er jeg veldig glad i glee, dedliest catch, north and south, Terra nova, criminal minds, csi ol.

 
-Yndlingsmat: Taco!!! Og kveite :)

-Idoler: Emma Watson, Eva Longoria, Taylor Swift.

-Yndlingsdyr: Er veldig glad i hunder, og synes leoparder (spesielt snøleoparder) er utrolig interesante, kule og fine. Er også glad i løver, tigre, kuer og katter.

 

 Er det noe du lurer på? Skal jo snart spille inn en spørsmålsvideo, så det er bare å komme med spørsmål :)


 

 

 

Speilreflekskamera!

03.02.2012 @ 19:04 i Diverse 2 kommentarer

I dag har jeg sett litt på speilrefleks kameraer. Har tenkt å kjøpe meg det, siden kameraet jeg har nå ikke er så veldig bra. Det funker veldig fint på utebilder, og tar veldig bra film, men det er langt i fra speilrefleks kvalitet på det. Dessuten tar det ikke særlig bra innebilder. De blir veldig mørke og kornete. Hvet ikke helt hvilket kamera jeg skal kjøpe enda, men har vært en tur på Expert og på Obs elektro i dag å sett litt. Tror det blir et ganske vanlig kamera for ca. 5000 kr. Skal sjekke litt på nettet, også hvis dere har noe å anbefale av speilrefleks kameraer så må dere gjerne komme med det.

   
Vurderer dette kameraet : Canon EOS 1100D  Fikk det også anbefalt på Obs elektro, koster  3495 kr. 

Er det noen som har erfaring med det, eller som har anbefalinger av andre speilrefleks kameraer?

Ordtak!

02.02.2012 @ 21:56 i Diverse 0 kommentarer

Haha jeg og Miriam satt på skolen i dag og lagde noen engelske ordtak :) Det kan godt hende mange av dem finnes fra før, men vi har ikke kopiert noen, så i så fall har vi funnet dem opp på nytt :P

 

 

Hva synes du?

Den store "blå" himmelen!

02.02.2012 @ 16:40 i Bilder 0 kommentarer

Har tatt en del bilder av himmelen det siste året, så tenkte å legge ut noen av dem. Synes det er litt gøy å ta bilder av himmelen siden den kan være så forskjellig fra gang til gang :)

 Synes om bildene?

Spørsmål?.

01.02.2012 @ 19:01 i Hverdag 2 kommentarer

Tenkte å ha en spørsmålsrunde hvis det er noen som har noen spørsmål? Så bare spør i vei, så skal jeg svare med et innlegg eller en video en av de neste dagene :)
 

 Også noen bilder av mine vakre dyr :)

Snehvit ♥


Scott med bamse marsvinet sitt :L


 Så, har dere noen spørsmål? :)

  • craz1er 16, Trondheim
    Hei. Jeg heter Hilde, og dette er min blogg. Jeg er ei jente på 16 år som blogger om hverdag, outfits, inspirasjon og mye mer. Håper du liker bloggen min, og legg gjerne igjen en kommentar :-)
  • Skriv noe...
  • Skriv noe...
hits