Arkiv måned: Januar 2012

Fotoshoot :)

31.01.2012 @ 19:59 i Fotoshoot 7 kommentarer

Jeg og Miriam hadde fotoshoot i dag. Men rakk ikke så mye fordi Miriam ble hentet ganske tidlig, og fordi vi hadde litt problemer med lys osv. men det ble da noen fine bilder. Rakk ikke å ta bilder av Miriam, så det ble bare av meg :L Men skal vi ha flere slike fotoshooter så skal Miriam være modell :) Ble nok egentlig litt "sære" bilder, men håper dere liker dem likevel :) 


Likte dere bildene? :)

I morgo, i morgo, men ikkje i dag :P

30.01.2012 @ 21:37 i Inspirasjon 0 kommentarer

           

Ville bare si at i morgen skal Miriam være med meg hjem også skal vi ha fotoshoot :) Blir skikkelig gøy! Så gled dere til i morgen for da kommer det forhåpentligvis mange nye kule bilder (men vil ikke love meg helt bort, så bare så dere hvet det, så kan det hende det tar lengre tid enn planlagt så det kan hende bildene blir lagt ut på onsdag, men de kommer så fort som mulig) Her er noen eksempler på bilder fra we heart it som kanskje ligner litt på de vi har tenkt å lage :) Men nå skal jeg legge meg, så go natt ♥

 

                    

            
                  


                  

                  

Like?


"Outfit"

30.01.2012 @ 18:36 i Outfits 3 kommentarer

Er ikke veldig glad i å ta bilder av meg selv, og i allefall ikke "posebilder" så tar heller bilder med mere bakgrunn og mindre "meg" :L Håper dere liker bildene :)

 

 Sa jeg ikke var glad i å "pose" :P

 Pena og meg :)

Synes om "outfiten"? Aner ikke hvor klærne er kjøpt :L Klær er klær :P

Mandag i morgen da......

29.01.2012 @ 20:29 i Hverdag 2 kommentarer

Liker egentlig ikke mandager noe særlig! Er altid så trøtt og sliten etter helga, men det positive er at jeg får se igjen vennene mine etter helga. Spesielt Miriam som dro til London på Onsdag, så jeg er veldig spent på hvordan hun har hatt det. En annen positiv ting er at da er det bare en dag igjen til det er frustrerte fruer :D I morgen skal jeg sitte barnevakt for to barn jeg kjenner, så blir vel ikke noe blogging før litt senere om ettermiddagen. Kommer sannsynligvis ikke til å blogge så mye nå som det blir en ny uke med skole, lekser og trening. Men skal prøve å blogge så mye som mulig :) 
Er litt slaskete i dag, så gidder ikke å legge ut noen bilder av meg selv eller noe, så legger heller ut noen bilder av min vakre og fotogene hund :D

 
 Trenger tips!

29.01.2012 @ 17:06 i Diverse 2 kommentarer

Siden jeg er helt nybegynner på blogging vil jeg gjerne at dere kommer med tips og konstruktiv kritikk! Hva vil dere jeg skal blogge om? Hvilke bilder liker dere best at jeg legger ut? Vil dere ha mest bilder eller mest tekst? Dessuten må dere bare komme med spørsmål :) Som sagt har jeg blitt veldig fan av we heart it, og vil gjerne followe noen flere, så bare kommenter hva du heter på we heart it så kan jeg followe deg ;) Men som sagt, hvis du har noen ideer om hva jeg kan gjøre for å få bloggen litt bedre så må du gjerne bare komme med det :) Jeg skal iallefall få ordnet designet snart :)

 

                            


                            


                              
                               

                         
                                   
                               


                              

Alle bildene er fra we heart it :)  

 

Tur med Scott og Cecilie

29.01.2012 @ 13:24 i Inspirasjon 0 kommentarer

Da har jeg nettopp kommet inn etter en tur med Scott og Cecilie ( lillesøsteren min) Var veldig fint vær ute, og sola skinte så jeg tok endel bilder.

 

Ingen av bildene er redigerte!

Synes?

I heart we heart it!

28.01.2012 @ 23:40 i Inspirasjon 0 kommentarer

Siden jeg trenger inspirasjon for å drive en inspirasjonsblogg har jeg nå laget meg bruker på we heart it ( heter hildehoyem ) 
Det var utrolig mange fine bilder der, og jeg ble veldig inspirert. Her er noen av bildene jeg likte, de er såååååå fine ♥ Tror jeg kommer til å sitte å se på bilder på we heart it hele den neste uka :P Det var veldig mange morsomme bilder også, men jeg tar heller med de jeg synes er veldig fine :)

Unnskyld for små bilder, men jeg er ikke helt "pc-geni" så jeg er ikke særlig flink til dette. Det er også noe av grunnen til at jeg ikke skriver så lange innlegg, for jeg skriver veldig sakte, men jeg håper det går rasker nå som jeg har fått meg blogg! Øving gjør mester :)

 

                      

                      
                      
                      


                      

Håper du ble like inspirert som meg av bildene.

Hva synes du om bildene?          
Synes dere jeg skal fortsette å legge ut  bilder jeg liker fra we heart it? 
Hva heter du på we heart it? (vil gjerne followe noen flere)

Noen forhåpentligvis inspirerende bilder :)

28.01.2012 @ 19:56 i Bilder 0 kommentarer

 

Siden dette først og fremst skal være en inspirasjonsblogg tenkte jeg å legge ut noen bilder jeg har tatt av litt forskjellige ting det siste året.

Scott ♥

 

Sommeren 2011 :)

 

Bærplukking :D

 

Hvis du har noen ideer om hve jeg kan blogge om, og legge ut bilder av ol., så må du gjerne komme med dem. Trenger ideer :)

Hva synes du om bildene?

Endelig ferdig!

28.01.2012 @ 14:34 i Hverdag 1 kommentar

Da er bloggen ferdig! Den var egentlig ferdig i går kveld, men vi fikk LITT problemer med designet :L Så vi ente opp med dette enkle amatørdesignet :L Skal prøve å få til noe bedre etterhvert, også får jeg bare klare meg med dette en stund. Også må jeg vel også få med det at det var Vilja som klarte det vi klarte, selv om det kanskje ikke var så mye, men uten henne hadde det ikke blitt noe i det hele tatt ;)
Noen veldig fine bilder av meg og Vilja i sommerferien :D Kommer ikke til å glemmes ♥♥♥                            

Blogges senere :)

Velkommen til min blogg!

27.01.2012 @ 20:23 i Blogg 0 kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

  • craz1er 16, Trondheim
    Hei. Jeg heter Hilde, og dette er min blogg. Jeg er ei jente på 16 år som blogger om hverdag, outfits, inspirasjon og mye mer. Håper du liker bloggen min, og legg gjerne igjen en kommentar :-)
  • Skriv noe...
  • Skriv noe...
hits