Kategori: videoer

we are girls

13.06.2012 @ 15:32 i Diverse 1 kommentar
Noen som kjenner seg igjen? :-)

(Skrevet av Hilde)

Det er så sant!!!

12.06.2012 @ 17:18 i Diverse 0 kommentarerFøler at dette er såååå sant!! Jeg "forteller" på en måte utrolig mye på we heart it. Både privat, om meg, følelser osv. På facebook skriver jeg egentlig ingenting, jeg legger ikke ut andre bilder enn profilbilder heller. Det samme gjelder bloggen, altså jeg skriver jo en del om meg, men det finnes mange detaljer og "hemmeligheter" jeg ikke forteller dere. Selvfølgelig så vet man jo ikke alt om meg bare ved å sjekke we heart it profilen min, men det er mye man kan forstå om meg av det.  (Dette er skrevet av Hilde)
Hvis dere vil følge meg på we heart it så heter jeg Hilde Høyem. 

Flere som føler det på samme måte? :-)

gjesteblogging?

07.06.2012 @ 20:27 i Diverse 0 kommentarer

Hei, det er Hilde og Cecilie som blogger. Jeg (Cecilie) tenkte kanskje å gjesteblogge for Hilde noen dager i neste uke siden hun er på leirskole hvor de ikke en gang har telefon dekning... LIFE IS HARD! Sannsynligvis blir det mest at jeg bare poster noen innlegg hun allerede har laget, men kanskje jeg også skal prøve meg som blogger? Sounds good? 

I dag skjedde det ikke veldig mye for noen av oss, unntatt at Cecilie datt ned fra skaterampa og nesten besvimte.... Jaja, sånn kan skje.

Her er et bilde av meg (Cecilie)

Hva synes dere om at jeg skal gjesteblogge? :-)

gratulerer med dagen kjære Cecilie

05.06.2012 @ 22:20 i Diverse 0 kommentarer

Vi har gjort så utrolig mye sammen (selvfølgelig, vi er jo søsken, hehe). Det sier seg kanskje selv, men jeg kan vel likevel si det, at jeg er utrolig glad i deg♥ Jeg har så mye jeg kunne skrevet om deg, og oss, men bilder sier vel mer enn ord.

Spaniatur 2010 (tror jeg)

Sommer'n 2011, haha bondelandet!

Sommerferien 2011, søtami♥

Sånn ska d jøres! (haha, NEI, det er ikke serriøst...)

Jula 2011/2012

Julaften 2011

Gratulerer med dagen♥ :-)Ny bakgrunn på pcen min

03.06.2012 @ 22:35 i Diverse 1 kommentar

Hehe, synes bare den nye bakgrunnen er såååå søt, så må nesten hvise dere den :-DBle det ikke søtt? :-)

Dårlig blogging?

24.04.2012 @ 19:52 i Diverse 0 kommentarer

Hei, jeg føler at jeg er litt dårlig blogger for tiden.... sorry for det. Greia er at jeg er på skolen hver dag, etterpå drar jeg på trening eller bare drar hjem. Etter det går jeg som regel en tur med Scott, tar antrekksbilder, tar en dusj/bad og legger meg.
Vet liksom ikke helt hva jeg skal blogge om og ta bilder av. Jeg kunne selvfølgelig tatt et bilde av meg selv, postet det og skrevet "nå skal jeg spise middag. Blogges" Men det er vel ikke veldig mange av dere som vil lese det.... I helgene er jeg som regel på hytta uten nett så da får jeg ikke blogget, også er det på en ny skoleuke. 

Jeg tenkte å lage et innlegg om ting jeg liker, og etterhvert en video over topp ti overdeler, antrekk eller noe, og kanskje en sminkevideo hvis jeg får til.

Ooooog en god nyhet: Miriam skal være med meg hjem en dag, og hjelpe meg med design, sponsoravtaler og kanskje header :-D Har faktisk laget noen headere på hytta i helga, men de er ganske kjedelige, men jeg kan se hva jeg får til. Tenkte forresten å prøve meg på litt videoblogging en gang i blant siden jeg synes selv det er veldig gøy å se på videoblogger for eksempel Sophie Elise lager, hehe, men det kan bli litt kleint :-PHvis det er noen som har ønsker til hva jeg skal blogge om så KOM MED DET! :-D


Justin Bieber og Taylor Swift i The Hunger games?

15.04.2012 @ 19:03 i Diverse 0 kommentarer

Hei alle sammen. Jeg leste en artikkel på facebook 1.april om at Taylor Swift skulle spille Johanna og Justin Bieber skulle spille Finnick i den andre Hunger games filmen. Er det noen som vet om dette er sant eller om det bare er en utrolig dårlig aprilsnar? Jeg søkte det opp på Google, men det kom ikke opp noe. Må ærlig si at jeg blir utrolig skuffet hvis dette ikke er sant, hadde vært så gøy å se Taylor Swift i en av yndlingsfilmene mine! her er artikkelen/bildet jeg leste:Tror dere det er sant? Jeg er utrolig usikker....

Hva skal jeg blogge om?

13.04.2012 @ 21:55 i Diverse 0 kommentarer

Hallo, siden jeg ikke tror jeg orker å gjøre noe spesielt i helga så får jeg sannsynligvis mye tid til bloggen. Sååååå..... jeg lurte på hva dere vil jeg skal blogge om :-) Jeg blir glad for alle forslag, og ingenting er for dumt, jeg setter virkelig pris på tips, så vær så snill å sett av ett minutt av tiden din til å kommentere :-) Har sittet i noen dager og "designet drømmeantrekk" så det kommer jeg til å poste etterhvert.Hva vil dere jeg skal blogge om?

Guitar!

06.03.2012 @ 20:57 i Diverse 1 kommentar

Ok, hadde egentlig veldig lite å blogge om i dag så..... bestemte meg for å legge ut noen fine "gitarbilder". Selv så hater jeg å spille gitar, men jeg elsker når andre spiller, så lenge de spiller serriøst og fint :) Og jeg synes bilder med gitarer ol. er veldig fint.

Kommer forresten kanskje ikke til å blogge så mye de neste dagene pga. bursdagsforberedelser, bare så dere hver det liksom!Liker dere å høre på at andre spiller gitar?

Så sant, så sant!

05.03.2012 @ 19:20 i Diverse 3 kommentarerHvilken likte du best?

Speilreflekskamera!

03.02.2012 @ 19:04 i Diverse 2 kommentarer

I dag har jeg sett litt på speilrefleks kameraer. Har tenkt å kjøpe meg det, siden kameraet jeg har nå ikke er så veldig bra. Det funker veldig fint på utebilder, og tar veldig bra film, men det er langt i fra speilrefleks kvalitet på det. Dessuten tar det ikke særlig bra innebilder. De blir veldig mørke og kornete. Hvet ikke helt hvilket kamera jeg skal kjøpe enda, men har vært en tur på Expert og på Obs elektro i dag å sett litt. Tror det blir et ganske vanlig kamera for ca. 5000 kr. Skal sjekke litt på nettet, også hvis dere har noe å anbefale av speilrefleks kameraer så må dere gjerne komme med det.

   
Vurderer dette kameraet : Canon EOS 1100D  Fikk det også anbefalt på Obs elektro, koster  3495 kr. 

Er det noen som har erfaring med det, eller som har anbefalinger av andre speilrefleks kameraer?

Ordtak!

02.02.2012 @ 21:56 i Diverse 0 kommentarer

Haha jeg og Miriam satt på skolen i dag og lagde noen engelske ordtak :) Det kan godt hende mange av dem finnes fra før, men vi har ikke kopiert noen, så i så fall har vi funnet dem opp på nytt :P

 

 

Hva synes du?

Trenger tips!

29.01.2012 @ 17:06 i Diverse 2 kommentarer

Siden jeg er helt nybegynner på blogging vil jeg gjerne at dere kommer med tips og konstruktiv kritikk! Hva vil dere jeg skal blogge om? Hvilke bilder liker dere best at jeg legger ut? Vil dere ha mest bilder eller mest tekst? Dessuten må dere bare komme med spørsmål :) Som sagt har jeg blitt veldig fan av we heart it, og vil gjerne followe noen flere, så bare kommenter hva du heter på we heart it så kan jeg followe deg ;) Men som sagt, hvis du har noen ideer om hva jeg kan gjøre for å få bloggen litt bedre så må du gjerne bare komme med det :) Jeg skal iallefall få ordnet designet snart :)

 

                            


                            


                              
                               

                         
                                   
                               


                              

Alle bildene er fra we heart it :)  

 

  • craz1er 16, Trondheim
    Hei. Jeg heter Hilde, og dette er min blogg. Jeg er ei jente på 16 år som blogger om hverdag, outfits, inspirasjon og mye mer. Håper du liker bloggen min, og legg gjerne igjen en kommentar :-)
  • Skriv noe...
  • Skriv noe...
hits