Kategori: videoer

Bloggslutt/pause

20.07.2012 @ 16:51 i Blogg 1 kommentar

Hei dere.

Nå har jeg ikke blogget på en måned eller noe. Jeg hadde noen utrolig fine og morsomme uker på cruise og i Nederland. I løpet av disse ukene har jeg innsett at det egentlig er ganske herlig å ikke måtte tenke på bloggen hele tiden! Og jeg har nå bestemt meg for å slutte, eller i hvertfall ta meg en pause til jeg føler for å starte å blogge igjen!

Det er mange grunner til at jeg velger å slutte. Det tar mye tid, jeg føler at alt jeg gjør blir gjort for bloggen og jeg får dårlig samvittighet hvis jeg ikke blogger på flere dager. Det har i perioder vært utrolig gøy å blogge, jeg har lært mye av det, og jeg har fått bedre selvtillitt av det, dessuten har jeg blitt mye flinkere til å ta bilder. Dette er nok ikke helt slutten på denne bloggen, men jeg kommer sannsynligvis ikke til å blogge i sommerferien, og etter det får vi se! Jeg skal fremover fokusere mer på det sosiale, skolearbeid, trening og familien, også får jeg se hva mer fremtiden bringer, haha!

Jeg har jo ikke blogget så lenge, og jeg har ikke så mange lesere, men jeg må si at det likevel er litt rart å skrive dette innlegget, og det kommer nok til å være dager jeg virkelig kommer til å savne bloggingen! Tror noe av det jeg kommer til å savne mest er outfitbildene, og gleden over å få fine kommentarer og flere lesere! 

Også vil jeg bare si takk til alle som har lest bloggen min, og som har kommentert hyggelige kommentarer, det betyr utrolig mye!

 

 

Nytt design

02.05.2012 @ 18:55 i Blogg 0 kommentarer

Da har jeg fått meg ordentlig design. Elsker det. Jeg slet litt med å få headeren til å passe i designet, og som dere kanskje ser så er det fortsatt ikke helt flott, men jeg får se om jeg får noen til å hjelpe meg med det. Måtte kutte litt her og der for å få det til å passe. Men det får bare være slik, jeg er i alle fall fornøyd med designet :-)


Hva synes du om designet og headeren? :-)

Dagen i dag

05.04.2012 @ 20:20 i Blogg 5 kommentarer

Hallo :-)

Hadde egentlig tenkt å poste dette for flere timer siden, men blogg.no klikket seg igjen så det kommer nå. Var til Mimmi(Farmor) og Farfar på middag før i dag, og tok noen bilder så de kommer her. Mer enn det har egentlig ikke skjedd......

Hva har dere gjort i dag?

Dagens antrekk

26.03.2012 @ 16:41 i Blogg 4 kommentarer

Fikk med meg Cecilie ut for å ta outfitbilder i dag. Det er virkelig snart vår nå :-D

Her er dagens antrekk :-) Min snille lillesøster som ble med meg ut♥

Hva synes du om dagens antrekk?

Gjesteinnlegg by Viljakulla & Maikepaike!

21.02.2012 @ 22:14 i Blogg 2 kommentarer

Hei bloggen!

Hilde dusjer, så hun har ikke tid til å blogge hver eneste time i dag. Derfor tar vi oss friheten til å blogge for henne. eeee.. Ja, la oss begynne! Vi er Maike og Vilja, to ekle veninder av Hildepewz. ;*

I dag har vi spist morfars kjekssjokolade ( med ekte belgisk sjokolade i assa ), tatt bilder og filmer med MÆKKEN til maike, og spist enda mere av morfarssjokolade ( med ekte belgisk sjokolade i assa ). Vi har også overrasket Anna på hennes fødelsesdag når hun var på jobb! Gøy (med stor g).  Her kommer noen bilder fra dagen: HAHA lurte dere, det kommer senere!! HAHAH den var morsom

MEN her kommer et bilde av oss atm (at the momento)  :


 


Vakre piger;))))))))))) <33333333=)XD;O:P;L :=)

Snakkes da folkz, ska watch'e deserate fruer! 

 

Velkommen til min blogg!

27.01.2012 @ 20:23 i Blogg 0 kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

  • craz1er 16, Trondheim
    Hei. Jeg heter Hilde, og dette er min blogg. Jeg er ei jente på 16 år som blogger om hverdag, outfits, inspirasjon og mye mer. Håper du liker bloggen min, og legg gjerne igjen en kommentar :-)
  • Skriv noe...
  • Skriv noe...
hits