barnevakt

08.06.2012 @ 16:33 i Hverdag 0 kommentarer

Hei dere, nå skal jeg snart sitte barnevakt. Jeg skal sitte fra klokka seks til klokka halv ett, og siden hun jeg skal sitte barnevakt for legger seg klokka syv, så får jeg mange timer hvor jeg bare kan slappe av, se film, tv, sitte på we heart it og ofcourse blogge, hvis jeg får passordet til nettet i hvertfall... og det beste av alt er at jeg får betalt for det, haha :-D

Skoledagen i dag var helt grei. Det var faktisk den siste vanlige uka vår i 10. og den siste vanlige uka med klassen vår, noe som er utrolig trist å tenke på.
I engelsktimene denne uka har vi sett film, vi har sett love actually, sikkert flere som har sett den. Virkelig en av de beste og søteste filmene jeg noen gang har sett. Og for de av dere som ikke har sett den vil jeg anbefale den på det sterkeste! Looove it♥Har dere sett love actually? :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • craz1er 16, Trondheim
    Hei. Jeg heter Hilde, og dette er min blogg. Jeg er ei jente på 16 år som blogger om hverdag, outfits, inspirasjon og mye mer. Håper du liker bloggen min, og legg gjerne igjen en kommentar :-)
  • Skriv noe...
  • Skriv noe...
hits