Dårlig blogging?

24.04.2012 @ 19:52 i Diverse 0 kommentarer

Hei, jeg føler at jeg er litt dårlig blogger for tiden.... sorry for det. Greia er at jeg er på skolen hver dag, etterpå drar jeg på trening eller bare drar hjem. Etter det går jeg som regel en tur med Scott, tar antrekksbilder, tar en dusj/bad og legger meg.
Vet liksom ikke helt hva jeg skal blogge om og ta bilder av. Jeg kunne selvfølgelig tatt et bilde av meg selv, postet det og skrevet "nå skal jeg spise middag. Blogges" Men det er vel ikke veldig mange av dere som vil lese det.... I helgene er jeg som regel på hytta uten nett så da får jeg ikke blogget, også er det på en ny skoleuke. 

Jeg tenkte å lage et innlegg om ting jeg liker, og etterhvert en video over topp ti overdeler, antrekk eller noe, og kanskje en sminkevideo hvis jeg får til.

Ooooog en god nyhet: Miriam skal være med meg hjem en dag, og hjelpe meg med design, sponsoravtaler og kanskje header :-D Har faktisk laget noen headere på hytta i helga, men de er ganske kjedelige, men jeg kan se hva jeg får til. Tenkte forresten å prøve meg på litt videoblogging en gang i blant siden jeg synes selv det er veldig gøy å se på videoblogger for eksempel Sophie Elise lager, hehe, men det kan bli litt kleint :-PHvis det er noen som har ønsker til hva jeg skal blogge om så KOM MED DET! :-D


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

  • craz1er 16, Trondheim
    Hei. Jeg heter Hilde, og dette er min blogg. Jeg er ei jente på 16 år som blogger om hverdag, outfits, inspirasjon og mye mer. Håper du liker bloggen min, og legg gjerne igjen en kommentar :-)
  • Skriv noe...
  • Skriv noe...
hits