Vassfjellet!

15.02.2012 @ 18:20 i Hverdag 3 kommentarer

I dag var jeg på vassfjellet sammen med klassen og noen andre klasser og stod på snowboard! Var utrolig herlig føre og veldig fint vær, så det ble en fantastisk dag sammen med klassen!
I morgen skal jeg og Miriam på hospitering på restaurant og matfag på Byåsen vgs. (Hehe, har fått vite at vi skal få slike hvite kokke frakker å ha på oss, blir gøy!), og på fredagen er det avslutningsdag før vinterferien.

I helga skal jeg forresten på hytta med familien og Miriam, drar vel på fredag og kommer hjem på mandag. Har planer om å ta masse bilder der (er så vakre omgivelser!) så de kommer ut på mandag siden det ikke er nett uti huttiheita!

Kan vel også si dette igjen: 28.mars skal jeg på premieren til dødslekene sammen med noen venner, så det er også noe jeg ser veldig frem til. Dessuten nermer det seg bursdagen min (8.mars) og vi går også våren i møte, og selvfølgelig etterhvert sommeren. Blir godt med sommer snart ja..... Så eneste negative akkurat nå er at jeg har igjen 19 bokser med kjekse å selge til klasseturen vår til Åre (Åreturen er også noe jeg gleder meg ekstremt til) Så hvis noen vil kjøpe kjekse så er det bare å si ifra, har seks forskjellige typer å velge i, og de koster bare 60 kr. og er kjempe gode(!!!)
Hehe, her er noen bilder fra turen i dag, tok også en del naturbilder så de kommer litt senere i kveld.

For de som ikke visste det har Miriam one direction dilla!

Hehe(!)


Søte ♥Sånn går det når man knabber kameraet til en blogger Vilja! Haha


Ut på tur, aldri sur :)
Noen ting kan bare ikke beskrives med ord :P


Som sagt.....


Hehe, klarte å raile flere ganger, men da vi skulle ta bilde av det failet jeg.


Så det så...... Likte dere bildene?


3 kommentarer

Postet av: Carina

Dritfint der!
Dato: 15.02.2012 Tid: 18:23 URL: http://theprada.blogg.no

Postet av: Vilja

he-he-he... :P joda, har en del erfaring med det fra før av, Hilde :P
Dato: 15.02.2012 Tid: 21:08 URL:

Postet av: craz1er

Haha :D
Dato: 16.02.2012 Tid: 13:59 URL: http://craz1er.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

  • craz1er 16, Trondheim
    Hei. Jeg heter Hilde, og dette er min blogg. Jeg er ei jente på 16 år som blogger om hverdag, outfits, inspirasjon og mye mer. Håper du liker bloggen min, og legg gjerne igjen en kommentar :-)
  • Skriv noe...
  • Skriv noe...
hits